LEUKE LINKS

weet je zelf nog een leuke website of een site van je favoriete club geef het dan aan ons door !

www.cybertheater.nl
Een website voor kinderen van de bovenbouw, waar zijn een voorstelling kunnen maken
Je kunt zelf het decor, de kostuums,attributen, kostuums, scènes en wat de auteurs zeggen en doen, kiezen.

www.pszkiekeboe.nl
Onze eigen Peuterspeelzaal!

Voortgezet Onderwijs Breda lanceert nieuwe website:

www.vobreda.nl

De website geeft informatie over de Centrale Voorlichting die op 20 en 21 januari 2009 plaatsvindt in het pand van het Florijn College te Breda. Tevens is ook een film te bekijken, getiteld De Grote Overstap, die speciaal gemaakt is voor leerlingen die bezig zijn met de keuze voor een school voor voortgezet onderwijs.

De Centrale Voorlichting is een initiatief van de Bredase scholen voor voortgezet onderwijs en richt zich op leerlingen van groep 8 en hun ouders uit Breda en de omliggende gemeenten. Alle scholen presenteren zich tijdens de Centrale Voorlichting onder één dak, zodat leerlingen en hun ouders in één keer kennis kunnen maken met de scholen en aangeboden schooltypes. Doel is voor deze groep de uiteindelijke keuze voor een vervolgopleiding te vergemakkelijken.

Vorig jaar vond de Centrale Voorlichting voor het eerst plaats. Vanwege het succes is besloten het initiatief komend jaar een vervolg te geven.

www.stokjesensteekjes.nl
Stokjes en Steekjes
Wil je leren breien of haken?
Stokjes en Steekjes geeft workshops,cursussen en picknicks in Breda en omgeving.

www.derkgommers.eu
site van Derk Gommers, oud-leerling van De Mattheusschool.
Derk heeft ons geholpen om de site sneller te maken.
Bedankt Derk!

www.gezondvgz.nl/webwouter

www.jellevandun.com
site van Jelle van Dun oud-leerling van De Mattheusschool.

www.willemwever.nl
site voor nieuwsgierige kinderen!

cvdemaote.nl
website van groep jongens die inmiddels in Het Voortgezet Onderwijs zitten!

kidsplanet
startpagina voor kinderen

school-tv

jeugdjournaal