Ouderraad

Ouderraad

Hulp van ouders is op een kleine school noodzakelijk om alle activiteiten op een veilige en leuke manier te laten verlopen. Onze ouderraad bespreekt de activiteiten met de leerkrachten van het team en werven vervolgens ouders om de activiteiten te kunnen uitvoeren. Omdat onze school veel onderbouw leerlingen heeft is extra hulp dit schooljaar gewenst. In het begin van dit schooljaar kunt u zich weer inschrijven voor deelname aan de diverse activiteiten. Wij nodigen u graag uit om mee te helpen.

De ouderraad

We vergaderen ongeveer 6 keer per jaar om verschillende activiteiten op school voor te bereiden. Ook is er tijdens de ouderraad vergaderingen ruimte om zaken die spelen rondom school en TSO te bespreken. 

Heb je interesse om bij de ouderraad te komen of wil je meer weten? Spreek dan één van ons aan of mail naar Saskia de Ruyter  saskiavanelewout@hotmail.com 

De ouderraad bestaat uit:

Saskia de Ruijter (voorzitter), ,Maaike de Wijs (penningmeester), Franka Rovers, Femke van Dongen (secretaris), Cathy van Ham, Jody  van den Biggelaar,Monique van de Luijtgaarde.

 

 

Terug

St. Jacobsstraat 1B

4855 AK Galder

076-5612777

info@nullbs-mattheus.nl